Απλή Μετάβαση
Με Επιστροφή
Πολλαπλές διαδρομές
Αναχώρηση
Επιβάτες
Αναχώρηση
Επιστροφή
Επιβάτες
SPEEDCAT I Virtual Tour
SPEEDCAT I
Economy Θέση
Pet Friendly, Open Sun Deck
Alpha Club Business Area
Chart Room & Bridge Area
SHIP TYPE
Highspeed Passenger- Ferry
YEAR BUILT
2002
COUNTRY OF MANUFACTURE
FRANCE
SHIPYARD
LA ROCHELLE
MAX SPEED
36 KNOTS
Πλάτος11μ.
Μήκος43μ.
Επιβάτες301
Η νέα εμπειρία ταξιδιού είναι εδώ!
Ψηφιακές δυνατότητες για ένα σύγχρονο & άνετο ταξίδι
Το SPEEDCAT I διαθέτει δορυφορικό INTERNET και διασφαλίζει για εσάς, συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Παράλληλα, για 1η φορά, από την Business Area έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε από το κάθισμά σας στα bars Flocafé του πλοίου μέσω κινητού, tablet ή υπολογιστή και σερβίρισμα στη θέση σας. Κάθε θέση έχει το δικό της ατομικό QR Code. Για ένα ευχάριστο ταξίδι, δεν θα μπορούσε να λείπει η υπηρεσία Alpha Steam, το οποίο αποτελεί σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με πλούσιο περιεχόμενο, εν πλω.
Pet friendly Sun deck
Το SPEEDCAT I αποτελεί τo μόνο ταχύπλοο στον Αργοσαρωνικό που διαθέτει Sun deck. Στο Sun deck, βρίσκεται και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους όπου οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν να τα επισκέπτονται εκεί.
Voucher για αποσκευές
Η μέριμνά σας για τις αποσκευές σας, σταματά απευθείας με τη άφιξή σας στο SPEEDCAT I. Μόλις φτάσετε, συγκεκριμένο πλήρωμα της ALPHA LINES, θα παραλάβει τις αποσκευές σας δίνοντάς σας αριθμημένο luggage voucher. Δεν χρειάζεται να αναζητάτε τις αποσκευές σας στους χώρους αποθήκευσης, αφού επιλέγοντας να ταξιδέψετε μαζί μας, παραλαμβάνετε τις αποσκευές σας στην προβλήτα του λιμένα προορισμού σας.
Επιδόσεις & Πλεύση
Το πλοίο μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 36 κόμβων και υπηρεσιακή 32-33 ναυτικά μίλια. Ενδεικτικά με αφετηρία τον Πειραιά, μπορεί να καταπλεύσει στον Πόρο σε 1 ώρα , στην Ύδρα απευθείας σε 1 ώρα και 15 λεπτά (1 και 15 ‘) και μέσω Πόρου σε 1 ώρα και σαράντα λεπτά (1 και 40 ‘) ενώ στις Σπέτσες μέσω Πόρου και ‘Υδρας σε 2 ώρες και είκοσι λεπτά (2 και 20 ‘) και μόνο μέσω Ύδρας σε 1 ώρα και πενήντα λεπτά ( 1 και 50 ‘). Το πλοίο, σχεδιάστηκε με την τεχνολογία "wave piercing" η οποία εξασφαλίζει στο σκάφος σταθερή πλεύση και ταχύτητα, διαπερνώντας τον κυματισμό και εξασφαλίζοντας άνετο ταξίδι ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Μηχανολογικό μέρος, Κλιματισμός & Εξαερισμός
Το SPEEDCAT I απέκτησε σύστημα διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας ούτως ώστε να εξοικονομείται καύσιμη ύλη και κατά συνέπεια το πλοίο να καθίσταται φιλικότερο προς το περιβάλλον (eco friendly). Παράλληλα, σχεδιάστηκε εξ’ αρχής ούτως ώστε να πληροί τους νέους κανονισμούς παρέχοντας όχι μόνο ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον με εναλλαγές φρέσκου αέρα, αλλά και επιδημιολογική ασφάλεια με ειδικά φίλτρα (HEPA).
Ξενοδοχειακό
Κορυφαίοι αρχιτέκτονες του χώρου (ΑΜΚ) επανασχεδίασαν τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου και γι’ αυτό το σκοπό χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας από κορυφαίους οίκους (DYSON, BARRISOL, SEABRIGHT, WEST MEKAN και άλλοι) εξασφαλίζοντας και την ηχητική μόνωση.
Media gallery
LOAD MORE
Back to top
BOOK NOW